Ginjaar Concrete Design

4 voordelen van een Ginja betonlook tafel

De Ginja tafel van Ginjaar Concrete Design: Een stoere, betonlook tafel die geschikt is voor ieder interieur. Maar wat maakt de tafel anders dan alle andere eettafels? We leggen het je haarfijn uit. 

Geschikt voor elk interieur

De Ginja tafel is een tijdloze tafel met een stoer karakter. Het is een robuuste tafel met een stoere betonlook, die op talloze manieren gestyled kan worden. Hierdoor is de tafel geschikt voor ieder interieur. Van een eettafel een klassieke hoekwoning met leefkeuken waar de hele familie ’s avonds aan gegeten wordt, tot de tafel in een industriële loft, waar overdag aan gewerkt wordt en ’s middags aan geborreld wordt met vrienden.

Stevig en krasvast

Kenmerkend aan de Ginja is het robuuste karakter. De tafel is stevig en krasvast. Dankzij de gave betonlook, blijft de tafel ten alle tijden krasvrij. Leuk om te weten: zèlfs als je met een Stanleymes over de tafel heen gaat krijg je er geen krassen in.

Duurzaam ontwerp

Door de tijdloze look, het stevige karakter en het krasvrije materiaal is de Ginja tafel een duurzaam exemplaar. De tafel blijft mooi, waardoor je geen nieuwe hoeft te kopen.

Hand en maatwerk

Iedere tafel wordt met hand gemaakt door Jack. Jack is de eigenaar van Ginjaar Concrete Design. Ooit begonnen als stukadoor maar enkele jaren geleden is hij aan de slag gegaan met het maken van tafels.

De tafels van Ginjaar worden met hand gemaakt en alles is mogelijk. Dus is de ‘Ginja Brussel’ niet de kleur die je zoekt, of wil je andere poten onder de ‘Ginja Amsterdam’ tafel? Jack bespreekt graag alle mogelijkheden met je, zodat hij de perfecte Ginja tafel voor jouw interieur kan ontwikkelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *