Ginjaar Concrete Design

Het ontstaan van de unieke betonlook eettafels van Ginjaar Concrete Design

Jack, de eigenaar van Ginjaar Concrete Design is van huis uit stukadoor. Jaren geleden zag hij de vraag naar ‘Industriële interieurs’ groeien. Zo specialiseerde hij zich in betonlook badkamers, keukens en vloeren. Een aantal jaar geleden heeft hij het roer omgegooid en is hij aan de slag gegaan met het ontwerpen en bouwen van industriële eettafels met een stoere betonlook.

Industrieel is trending

Jack is jaren geleden begonnen als stukadoor. Als stukadoor komt hij geregeld bij mensen over de vloer en ziet hij snel wat de trends zijn op het gebied van interieur.

Een interieur met een industrieel karakter is hipper dan ooit en ook Jack zag dat de vraag naar “betonlook” steeg. Men wilde niet alleen een betonlook muur in de badkamer, maar ook meubels met een stoere, industriële uitstraling. Zo is de Ginja tafel geboren. Een houten tafel met een betonnen coating en zwarte, stalen poten. Een stoere tafel met een elegante touch.

De betonlook

Beton, een robuust en stevig materiaal wordt veel gebruikt in interieuren om vloeren, keukens of badkamer(wanden) mee te bekleden. Kenmerkend aan het materiaal is de stevigheid en de stoere uitstraling. Het kan niet kapot, is krasvrij en gaat levenslang mee.

Ondanks dat beton een zwaar, massief materiaal is, is de tafel niet loodzwaar. Dankzij het houten blad wat voorzien is van een laag beton is het mogelijk om de tafel te verplaatsen of verhuizen, waardoor hij écht levenslang mee kan.

Het materiaal kan zowel streep- en naadloos aangebracht worden als met een ruwe uitstraling en is hygiënische dan bijvoorbeeld tegels of hout.

Vakwerk met een vleugje perfectie

Jack is een echte vakman die met passie werkt aan iedere tafel. Alle tafels bij Ginjaar zijn met de hand gemaakt, waardoor ze stuk voor stuk uniek maar perfect zijn.

De Ginja tafel is verkrijgbaar in verschillende kleuren met diverse onderstellen. Liever een andere uitstraling? Maatwerk is ook mogelijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *