Ginjaar Concrete Design

Jouw woning aankleden: 3 tips voor de (re)styling van jouw huis!

Een huis gekocht, of jouw huis een touch-up geven? Leuk! Maar hoe kleed je jouw huis perfect aan? En hoe zorg je dat je niet als een kip zonder kop door woonboulevards struint op zaterdag middag? Ginjaar geeft je drie tips voor het creëren van een stijlvol interieur.

Tip 1: Een moodboard

Ga je verhuizen of jouw huis een touch-up geven? Dan is Pinterest jouw nieuwe beste vriend! Op verschillende borden kun je moodboards creëren voor verschillende kamers. Pin bijvoorbeeld de mooiste keukens, banken en slaapkamers. Zo krijg je een mooi overzicht van jouw smaak en stijl.

Woon je met een partner? Maak allebei een eigen moodboard. Zo kun je duidelijk zien wat jullie mooi vinden en waar jullie stijlen overlappen. Allebei de zelfde bank op het moodboard? Dan weet je dat dit dé bank is!

Tip 2: Stijlen en kleuren

Voor het inrichten van een huis is het van te voren fijn om te weten wat je mooi vind en wat juist niet. Welke kleuren spreken je aan? En welke stijlen vind je mooi? Wil je graag een luxueuze uitstraling, of ga je liever voor een stoere, industriële look?

Voor een woning met verschillende ruimtes en kamers kun je gemakkelijk iedere ruimte inrichten in een andere stijl. Woon je in een loft of studio, of wil je graag eenheid creëren in huis? Kies dan voor 2-3 stijlen die je combineert en een kleurenpallet met 2 accentkleuren. De verschillende kleuren en stijlen kun je dan in de gehele ruimte doortrekken, waardoor je eenheid creëert door het gehele huis.

Kies bijvoorbeeld voor een industriële look met stijlvolle, chique touch door de muren in een crème kleur te schilderen en stoere, robuuste meubels te combineren met bijvoorbeeld gouden accessoires. Door op een stoere eettafel een gouden kandelaar te zetten en op de marmeren salontafel een stoer dienblad te zetten, maak je van twee ruimtes een samenhangend geheel.

Tip 3: Materialen

Combineer verschillende hoogwaardige materialen met elkaar om een verrassend interieur met een stijlvolle, tijdloze uitstraling te creëren. Combineer bijvoorbeeld een stoere Ginja tafel met eetkamerstoelen die gemaakt zijn van een zachte stof, voor een leuk contrast. Door te kiezen voor hoogwaardige materialen, krijgt jouw interieur een luxe uitstraling en heb je het langst plezier van jouw meubels.

De Ginja tafels van Ginjaar Concrete Design zijn gemaakt van een basis van hout, die bedekt is met beton. Hierdoor krijg je een stevige, robuuste tafel. Door het blad te combineren met stalen, elegante poten krijgt de tafel een verrassende look die geschikt is voor verschillende interieurstijlen. Dankzij de hoogwaardige materialen gaat de Ginja tafel jaren mee en is het een duurzame keuze voor ieder interieur.