Wanden

Wanden

Wij leveren vakwerk op elk gebied

Met stucwerk geeft u ruwe wanden en plafonds een mooie gladde afwerklaag. Stucwerk geeft ook sfeer aan uw huis en een schone, stevige uitstraling. Daarbij bevorderen goed gestucte muren de thermische isolatie. Een gestucte muur is tevens brandvertragend.

Wij zijn gespecialiseerd in betonlook, glad pleisterwerk, sierpleister en spachtelputz.

Betonlook
Betonlook is een wandafwerking met veel mogelijkheden voor uw badkamer, keuken en leefruimte. Betonlook maken wij waterdicht zodat het zelfs in de douchehoek te gebruiken is.
Ook de combinatie van betonlook met tegels is oneindig. De betonlook is in vrijwel alle kleuren te verkrijgen.

Glad pleisterwerk
Glad pleisterwerk is een eenlaags bewerking met gips, alleen geschikt voor binnenshuis, met een dikte die varieërt van 2 mm tot 20 mm. Glad pleisterwerk wordt veelal gebruikt om metselwerk of oude stuclagen glad te krijgen. Nadat de wanden en/of plafonds glad gemaakt zijn, wordt voor de afwerking meestal voor een sauswerk gekozen.

Sierpleister
Een andere afwerkmethode is sierpleister. Sierpleister bestaat uit steentjes van ongeveer 2 mm die zorgen voor een egale korrelige structuur die al dan niet in wit of in kleur kan worden aangebracht. Sierpleister kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en is al ongeveer 40 jaar het meest degelijke product voor afwerking van wanden.

Spachtelputz
Spachtelputz is een kunstharsdispersie met een mineraal gebonden korrel in verschillende diktes, variërend van 1,5 mm tot 3 mm. Het woord dispersie is afgeleid van dispergeren, wat fijn verdelen in vloeistof betekent. De vloeistof die gebruikt wordt is meestal water, waarin de kleine deeltjes kunsthars fijn worden verdeeld door snel te mengen. Met behulp van emulgatoren en hulpstoffen, blijven de deeltjes zweven. De voordelen van kunstharsspecie ten opzichte van de traditionele species zijn onder andere een goede hechting en beperkte krimp.


Ginjaar Concrete Design werkt nauw samen met meerdere gevestigde bedrijven. Samen vormen we een compleet en professioneel team dat uw wensen voor een betonlook van uw badkamer, leefruimte of kantoor waar maakt.
Wilt u meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact op!

vraag vrijblijvend advies aan de vakman


Telefoon: 0718886859
Mobiel: 06 50644149
info@ginjaarconcretedesign.nl


 Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.