De beste partners en materialen

Ginjaar Concrete Design werkt samen met partners die net zoals wij kwaliteit en onderscheidend design belangrijk vinden! Op het gebied van betonlook toebehoren, kleuren, tafelonderstellen en meer.
Op deze pagina vindt u meer informatie.

Martijn van Klaveren

Deze ontwerper is een kei in het visualiseren van de onderstellen van onze betonlooktafels.
 

microtopping

Microtopping is de perfecte afwerking voor vloeren, wanden en overige oppervlaktes, zoals meubels, aanrechtbladen etc. en geeft uw omgeving een vleugje exclusiviteit.  Het is praktisch, innovatief en snel. Door de variatie aan kleuren, effecten en afwerkingen, kunt u ieder oppervlak personaliseren en in slechts een paar dagen volledig aanpassen aan elke smaak. Elke toepassing is uniek en wordt door ons handmatig aangebracht.
Microtopping heeft een unieke samenstelling van cement en polymeren op waterbasis, waardoor het geschikt is voor zowel binnen en buiten. Het is perfect geschikt om oppervlaktes te voorzien van een minimalistisch en modern uiterlijk. 
Microtopping is 'groen' en milieuvriendelijk en bovendien een slim product, omdat het voldoet aan de huidige eisen wat betreft toepassing & kwaliteit. Met slechts een dikte van maximaal 3 millimeter geven we elke omgeving een heel nieuw uiterlijk.

http://www.microtopping.it/nl/

 

bmn wijcks

Een vertrouwd adres. Dit is de marktleider in afbouwmaterialen.  Voor onze materialen en toebehoren

www.bmnwijcks.nl

 

stucshowroom

Voor gipsen, mortelen, lijmen, (sier) pleisters, verven, coatings, gereedschappen, stucprofielen en ornamenten is dit het goede adres.

www.stucshowroom.nl

 

bosspaints

Dit familiebedrijf werkt al drie generaties aan de ontwikkeling van nieuwe verfproducten. Het resultaat? Een gevarieerd en kwalitatief hoogstaand aanbod. Waarmee Ginjaar Concrete Design gegarandeerd kwaliteitswerk aflevert.

De uitzonderlijke verfproducten zijn duurzaam en voldoen aan de strengste technische en esthetische eisen voldoen. 

http://www.boss.be/

 

witteman creative design
 

Zij visualiseren onze ideeën en ontwerpen in 3D zodat wij ons werk in concept kunnen perfectioneren.

www.wittemancreativedesign.nl/

 

springer Stucdesign

Een partner met wie wij geregeld samenwerken. Er is een klik op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid die wij beiden leveren.

www.springerstucdesign.nl/