Ginjaar Concrete Design

DE BESTE PARTNERS EN MATERIALEN

 
0,04MB

Martijn van Klaveren

Deze ontwerper is een expert in het visualiseren van de onderstellen van onze betonlook tafels.

Microtopping is de perfecte afwerking voor vloeren, wanden en andere oppervlakken, zoals meubels, werkbladen, enz. en geeft uw omgeving een vleugje exclusiviteit. Het is praktisch, innovatief en snel. De verscheidenheid aan kleuren, effecten en afwerkingen stelt u in staat om elk oppervlak te personaliseren en in slechts enkele dagen volledig aan te passen aan elke smaak. Elke aanvraag is uniek en wordt door ons handmatig aangebracht.
Microtopping heeft een unieke samenstelling van cement en polymeren op waterbasis, waardoor het geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik. Het is perfect geschikt om oppervlakken een minimalistische en moderne uitstraling te geven.
Microtopping is ‘groen’ en milieuvriendelijk en bovendien een slim product, omdat het voldoet aan de huidige eisen qua toepassing en kwaliteit. Met een dikte van slechts 3 millimeter geven we elke omgeving een compleet nieuwe look.

http://www.microtopping.it/nl/

Een vertrouwd adres. Dit is de marktleider in afwerkingsmaterialen. Voor onze materialen en accessoires.

www.bmnwijcks.nl

Voor pleisters, mortels, lijmen, (sier)pleisters, verven, coatings, gereedschappen, stucprofielen en ornamenten bent u hier aan het juiste adres.

www.stucshowroom.nl

Dit familiebedrijf ontwikkelt al drie generaties lang nieuwe verfproducten. Het resultaat? Een gevarieerd en kwalitatief aanbod. Waarmee Ginjaar Concrete Design gegarandeerd kwaliteitswerk levert.

De uitzonderlijke verfproducten zijn duurzaam en voldoen aan de strengste technische en esthetische eisen.


http://www.boss.be/


 

Ze visualiseren onze ideeën en ontwerpen in 3D zodat we ons werk in concept kunnen perfectioneren.

www.wittemancreativedesign.nl/